Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Βγάλετε το θρόνο του σατανά από το σπίτι σας



Πολλοί άνθρωποι λένε με μεγάλη αυτοπεποίθηση πως είναι πιστοί χριστιανοί και ότι δεν θα αρνηθούν το Χριστό όταν θα υποχρεωθούν από τον αντίχριστο να υποταχτούν σ’ εκείνον.
Ακούνε για τα έσχατα χρόνια της αποκάλυψης που έρχονται και από τώρα με βαθιά αυτοπεποίθηση υποστηρίζουν πως δεν θα παραδώσουν τις ψυχές τους στον αντίχριστο και στο σατανά.
Κάνουν από τώρα μια πρώτη λεκτική ομολογία πίστης η οποία όμως δεν συμβαδίζει με την ομολογία πίστης στην καθημερινή ζωή τους.
Διάφορα πράγματα που κάνουμε επιτρέπουν στο σατανά να γίνεται αφέντης της ψυχής μας και δείχνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που εμείς με το στόμα ομολογούμε. 

Ένα απλό παράδειγμα αποτελεί ο θρόνος του σατανά μέσα στα σπίτια μας. Και μόνο σαν λέξη τρομάζει κάθε χριστιανό που με τίποτε δεν θέλει να σκέφτεται πως μπορεί να έχει μέσα στο δικό του σπίτι ένα θρόνο του σατανά.
Μπορεί να χαίρεται που έχει φτιάξει σε κάποιο απόμερο σημείο του σπιτιού του ένα μικρό εικονοστάσι αλλά δε μπορεί να φανταστεί ποιο είναι εκείνο που από άγνοια του είναι ο θρόνος του σατανά μέσα στο δικό του σπίτι.
Ο σατανάς ξέρει πολύ καλά πως ότι φαίνεται καθαρά να είναι δικό του κανείς άνθρωπος δεν θα ήθελε ποτέ να το χρησιμοποιήσει, για το λόγο αυτό με ύπουλο και δόλιο τρόπο περνάει το θέλημα του μέσα από πράγματα που δεν προκαλούν την παρουσία του.
Ένα τέτοιο πράγμα είναι και μια συσκευή μεγάλης χρήσης και φαινομενικά αρκετά χρήσιμης λόγω της ενημέρωσης που προσφέρει.
Η τηλεόραση!
Μέσα απ’ αυτήν με μεγάλη ευκολία μπορεί ο σατανάς να μεταφέρει ότι επιθυμεί στις ψυχές των ανθρώπων.
Ταινίες βίας και ανηθικότητας εξάπτουν τη φαντασία των θεατών που θέλουν και αυτοί να ζήσουν όπως οι πρωταγωνιστές τους. Μέσα απ’ αυτούς ο σατανάς, χωρίς καθόλου ο ίδιος να φαίνεται, διδάσκει και προτρέπει όλους:
«Απολαύστε όλοι τις σαρκικές ηδονές, χαρείτε τη ζωή σας και κάνετε ότι μπει στο μυαλό σας. Η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρείτε με όλες τις ηδονές της»
Έτσι σιγά σιγά, χωρίς καν να καταλαβαίνουμε τι κάνουμε, αφήνουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας έκθετους στη σατανική προσβολή αλλά και τα αθώα παιδιά μας για να τα καθοδηγήσει σαν τέλειος διδάσκαλος στους σατανικούς δρόμους της πονηριάς και του διαβολικού θελήματος του.
Σπάνια μπορεί κανείς να βρει παιδικές ταινίες και κινούμενα σχέδια χωρίς βία και σατανικά υπονοούμενα. Οι μορφές των παιδικών ταινιών είναι γεμάτες από δαιμονικές φυσιογνωμίες που αντί να γαληνεύουν τα παιδιά τα τρομοκρατούν περισσότερο και τα βοηθούν να αποδέχονται τη βία, την μαγεία και τον πόλεμο σαν τρόπο ζωής.
Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος του λάθους και της αμαρτίας που κάνουμε απέναντι στα μικρά μας αγγελούδια.
Αντί να καθοδηγούν οι γονείς τα παιδιά τους στην αγάπη του Θεού και να τα μαθαίνουν να προσεύχονται μπροστά στο θρόνο του Θεού, που είναι το άγιο εικονοστάσι, προτιμούν να τα αφήνουν ατέλειωτες ώρες μπροστά στο θρόνο του διαβόλου για να τα εκπαιδεύσει εκείνος στο δικό του θέλημα.
Μα και οι ίδιοι οι γονείς αρχίζουν να απομακρύνονται ο ένας από τον άλλο αφού αντί να συζητούν μεταξύ τους κάθονται απορροφημένοι μπροστά στην τηλεόραση για να δουν τα αγαπημένα τους έργα.
Η παρουσία της τηλεόρασης δεν αφήνει περιθώριο στην οικογένεια να προσευχηθεί στον Δημιουργό τους για να ευλογηθεί το σπίτι τους.
Όλες οι τηλεοράσεις βρίσκονται σε περίοπτη θέση μέσα στο σπίτι αποδεικνύοντας την αξία τους και όλα τα εικονοστάσια, αν υπάρχουν, βρίσκονται σε όσο το δυνατόν κρυφά μέρη για να μην πιάνουν χώρο αλλά και να μη φαίνεται ότι ασχολούμαστε με το Θεό.
Πως μπορεί να μην καμαρώνει ο σατανάς για τον δοξασμένο θρόνο του!
Και πως μπορεί να μην θλίβεται ο Θεός για το κατάντημα των παιδιών του!
Αναρίθμητες είναι οι ψυχές που χάνονται στον άδη εξ αιτίας της τηλεόρασης!
Κατάφερε ο δαίμονας μέσα από την τηλεόραση να μας κάνει να βλέπουμε την αμαρτία σαν κάτι απλό που μπορούμε και εμείς να το ζήσουμε. Έτσι αυτά που μπορούν μια ψυχή να την οδηγήσουν στον άδη, όπως η βία, η μοιχεία, η πορνεία, η ανηθικότητα, η συκοφαντία, η δολιότητα, η πονηριά, η κλεψιά, ο φόνος και πολλά άλλα γίνονται πλέον τρόπος ζωής για τον καθένα μας.
Πολλοί προβάλουν σαν δικαιολογία πως, ναι μπορεί να τα βλέπουμε αλλά δεν τα αποδεχόμαστε. Αυτό είναι άλλο ένα ύπουλο ψέμα του σατανά αφού καταφέρνει να εμποτίζει την ύπαρξη μας με το διαβολικό θέλημα του και εμείς αποδεχόμαστε όλον αυτό τον τρόπο ζωής χωρίς να διαμαρτυρόμαστε καθόλου. 
Δεν μπορούμε να ζητάμε από το Θεό να φυλάει το σπίτι μας και να διώχνει μακριά το σατανά όταν εμείς χρησιμοποιούμε την τηλεόραση για να τον κρατάμε μόνιμα μέσα στο σπίτι μας για να μας καθοδηγεί στο σατανικό θέλημα του!
Μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι πραγματικά μια μεγάλη ομολογία πίστης να βγάλουμε την τηλεόραση μέσα από τα σπίτια μας και την ζωή μας.
Μέσα από αυτή κατάφερε ο σατανάς να μας κερδίσει. Να μας κάνει να ξεχάσουμε τον Θεό μας και τις άγιες εντολές του. Να μας χωρίσει από Εκείνον. Να ζούμε στα σπίτια που ο Θεός μας χάρισε με την ευλογία του, δίχως να Τον σκεπτόμαστε.
Είναι στ’ αλήθεια τόσο δύσκολο να πετάξουμε από τα σπίτια μας και τη ζωή μας την καταραμένη τηλεόραση και το σκοτεινό αφεντικό της, αν δεν μπορούμε να την ελέγξουμε;
Αν μπορούσαμε θα ακούγαμε τη γλυκιά φωνή του Θεού να μας λέει:

«Παιδιά μου με πίστη και θάρρος καταστρέψετε τον θρόνο του σατανά που έχετε χτίσει στο σπίτι που εγώ ευλόγησα για τον καθένα, βγάζοντας την τηλεόραση και ότι άλλο χρησιμοποιεί για να κυριαρχήσει στην ψυχή σας. Θα δείτε πόση ηρεμία και χάρη θα έρθει ξανά στα σπίτια που θα ξεριζώσουν από μέσα το κακό. Οι οικογένειες θα ενωθούν ξανά και θα έχουν πολύ χρόνο να περάσουν μεταξύ τους, με πολύ απλότητα και χαρά, στιγμές που ποτέ δεν έβρισκαν ελεύθερες για αυτούς που αγαπούν.
Όποιος αρνείται και διώχνει τον σατανά, έξω από την ζωή του, ομολογεί Εμένα και κερδίζει την χάρη και την ευλογία Μου. Μην τον αφήσετε να σας πείσει πως μπορείτε να ελέγξετε το τι θα δείτε και θα δεχτείτε στην καρδιά σας. Προσπαθεί απλά να κερδίσει χρόνο, παραμένοντας κοντά σας. Σας είπα πως δεν μπορείτε να υπηρετείτε δυο κυρίους, γιατί πολύ γρήγορα τον έναν θα μισήσετε και θα αρνηθείτε, όπως και γίνεται.
Σας αφήνω, μόνοι σας να επιλέξετε τον κύριο που θα λατρέψετε. Όμως να ξέρετε, πως όποιο δρόμο ακολουθήσετε, αυτόν θα έχετε επιλέξει και για τα παιδιά σας. Αυτά είναι αδύναμα να ακολουθήσουν έναν διαφορετικό δρόμο. Τα παιδιά πάντα κρύβονται στην αγκαλιά των γονιών τους, αφού αυτούς εμπιστεύονται. Εσείς όμως καλείστε να φροντίσετε για την ασφάλεια της ψυχής τους. Μην φροντίζετε μόνο το σώμα τους, αφήνοντας ακάλυπτη την ψυχή τους, όπως κάνετε ασυναίσθητα και με την δική σας.
Σας υποσχέθηκα, πως όσο θα είστε στην καρδιά Μου, θα σας γεμίζω με χαρά. Αυτό το κάνω. Κανένας δεν μπορεί να παραπονεθεί ότι ήταν στην δικιά Μου την καρδιά και έζησε δυστυχισμένα.
 Όμως τώρα, μόνοι σας αποφασίσατε να βγείτε από κει και επιλέξατε το κακό αντί το καλό, την δυστυχία, αντί την ευτυχία, την στεναχώρια, αντί την ηρεμία.
Εγώ σας έδινα ειρήνη και δεν την δεχτήκατε.
Ο εχθρός σας δίνει πόνο και τον ακολουθείτε.
Αν παιδιά μου δεν έχετε τώρα την δύναμη να με ομολογήσετε, βγάζοντας τον σατανά έξω από το σπίτι σας και τη ζωή σας, πως θέλετε να πιστεύετε πως θα τα καταφέρετε μόνοι σας να αντέξετε όλα αυτά τα δεινά που έρχονται, στα δύσκολα χρόνια του αντίχριστου;
Όση θέληση και αν έχετε δεν θα σταθεί αρκετή να σας κρατήσει πιστούς. Μόνο η δική μου θεϊκή Χάρη μπορεί να σας δυναμώσει για να μην γίνετε αρνητές και χάσετε την ψυχή σας.
 Όμως η Χάρη μου δεν μπορεί να έρθει, όσο κάποιος άλλος βασιλεύει στην καρδιά και στις αισθήσεις σας».

Αν πιστέψουμε τα λόγια αυτά του Θεού, που με αγωνία ζητά να πετάξουμε έξω από το σπίτι μας το θρόνο του σατανά, την τηλεόραση, δεν θα αργήσουμε να νιώσουμε την ευλογία του Θεού να κυριαρχεί στο σπίτι μας και στις ταπεινές ψυχές μας.

Printfriendly